Hjem | Logg inn | Registrer deg og last opp CV | Registrer bedrift/utlysning | Om oss
Hjem / Salgskonsulent
ACCOUNT MANAGER FOR HOLTE AS I OSLO
TYPE JOBB

Holte er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs til bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen (BAE-næringen). Med over 35 års erfaring har de tilegnet seg god kompetanse innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Holte er kjent for å være en attraktiv og toneangivende aktør i bransjen. De er lokalisert i Oslo, Trondheim, Tønsberg og Gdansk (Polen), med hovedkontor på Skøyen.

TIDSPERSPEKTIV OG PRIS

Vil du jobbe med salg i et markedsledende IT-selskap?

Da er Holte riktig sted å jobbe. Vi ser etter deg som er fremoverlent og ambisiøs som person. Relevant salgserfaring er å foretrekke, men ikke avgjørende. Din personlighet, arbeidsmoral og vilje til å jobbe med salg, nettopp i Holte, er det som vil vektlegges aller mest. For å bli ansatt i Holte må du ha stor arbeidskapasitet, være lærevillig og ha høy tilstedeværelse når du kommuniserer med andre mennesker. Vi ser etter deg som har et naturlig konkurranseinstinkt og som trigges av å skape resultater.  Er du i tillegg opptatt av en sunn og aktiv livsstil, og får energi av å være i kontakt med andre mennesker, da ønsker vi din søknad.

Som Account Manager i Holte vil du vil primært jobbe mot bygg og anleggsbransjen. Ditt hovedfokus vil være oppsøkende salg mot potensielle kunder. Arbeidsoppgavene vil bestå av prospektering, cold-calling, møtevirksomhet, kundeoppfølging og ha ansvar for eget budsjett. Du vil jobbe ut ifra flotte lokaler på Skøyen i Oslo i et salgsteam bestående av 15 personer. Kulturen i Holte bærer preg av sultne «up-and-coming» salgsmedarbeidere i et markedsledende selskap i vekst. Du rapporterer direkte til salgssjef i Oslo.

 

Holte tilbyr deg

·         Tilrettelagte karrieremuligheter i et markedsledende selskap

·         Gode betingelser; fastlønn og provisjon fra første krone

·         Mobiltelefon, PC, lunsjordning og bedriftshelsetjenester

·         En selvstendig stilling og spennende jobbhverdag

·         Gode forsikrings og pensjonsordninger

·         Et godt arbeidsmiljø i flotte lokaler på Skøyen

Kvalifikasjoner

·         Stort konkurranseinstinkt

·         Proaktiv og selvgående

·         Høyt ønske om å lykkes i salg

·         Kan vise til minimalt med fravær og sykdom i tidligere jobber

·         Gode kommunikative evner, både skriftlig og muntlig

 

 

Ytterligere informasjon? Se www.holte.no eller ta kontakt med Patrik Rønningen & Christian Westermark i Loyalty People. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Velkommen med din søknad

Info
OMRÅDE
By
KONTAKTPERSON
Patrick
DATO
29-11-2016
TRENGER BEFARING?
Holte AS
TILTREDELSE
Ukjent
TYPE STILLING
Heltid
ØNSKET PRIS
patrik.ronningen@loyalty.no ,-
Dittarbeid.no
Hasle, Oslo
org nr: 991203966
Kontakt oss